چرخ های راسته دوز
برای بهبود عملکرد و سرعت عمل در دوخت انواع چرخ های صنعتی به بازار عرضه گردیده است. مشتریان بر اساس نیاز خود و نوع کسب و کار اقدام به خرید چرخ ها می کنند. ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با انواع چرخ های راسته دوز صنعتی آشنا کنیم تا طبق نیاز خود اقدام به خرید بفرمایید.
آشنایی با چرخ های راسته دوز
چرخ راسته دوز از انواع چرخ های صنعتی است که برای بالا بردن سرعت حین دوخت تولید انبوه پوشاک در کارگاه های تولیدی استفاده می شود. این چرخ ها نسبت به چرخ های گلدوزی سرعت عمل بالایی دارند و شما می توانید با سرعت لباس مورد نظر خود را بدوزید.
هم چنین می تواند دوخت های صاف و مستقیمی را در فواصل مختلف ایجاد نماید. چرخ راسته دوز در دو مدل معمولی و اتوماتیک به بازار عرضه می گردد. یکی دیگر از دلایلی که باعث مورد توجه قرار گرفتن و مقبولیت آن توسط جامعه ی خیاطان شده، با توجه به نوع عملکرد و سیستم دوختی ، سازگار برای دوخت هر نوع پارچه ای است. شما تقریبا هیچ گونه محدودیتی برای دوخت پارچه های مختلف ندارید.
دسته بندی چرخ های راسته دوز
اگر به دسته بندی آن ها بپردازیم همانند سایر چرخ های صنعتی به سه دسته تقسیم بندی و روانه ی بازار کار می شوند: راسته دوز موتور مستقیم یا دینام سر خود، راسته دوز دوپایه و راسته دوز کامپیوتری.
-
راسته دوز موتور مستقیم
در چرخ های راسته دوز موتور مستقیم برای جلوگیری از لرزش دستگاه به هنگام دوخت ، از موتورهای پیشرفته و پایداری استفاده می شود که موجب سر و صدای خیلی کمتر است و کار را با سرعت بالایی پیش می برد. این چرخ ها در بازار به نام دینام سر خود نیز شناخته می شوند. سرعت دوخت و فواصل دوخت ها از هم قابل تنظیم و کنترل است.
راسته دوز دینام سر خود به خاطر نداشتن ویژگی هایی نظیر پایه بلند کن و سرنخ زن خودکار، بازدهی کمتری در سرعت دوخت دارد و به همین علت کمتر در تولیدی های دوخت استفاده می شود. برای بلند کردن پایه ی ان چرخ از اهرمی که در قسمت زیرین چرخ وجود دارد، استفاده می شود که همین امر موجب زمان بر بودن آن می باشد.
-
راسته دوز دو پایه
برای دوخت پارچه های ضخیم نمی توانیم از چرخ های معمولی استفاده کنیم، زیرا باعث دوخت سوزن و خراب شدن چرخ می شود. به همین علت برای دوخت راحت پارچه هایی با ضخامت بالا چرخ های راسته دوز دو پایه وارد بازار شد. از نظر بررسی نحوه ی عملکرد فرقی با راسته دوز معمولی ندارند. اما به صورت حرفه ای برای دوخت پارچه های ضخیم نظیر انواع چادر های مسافرتی، جین، چرم، مبل و کوسن و کیف های برزنتی مورد استفاده قرار می گیرند.
یکی از ویژگی های کاربردی آن، توانایی در تنظیم جایگاه سوزن و تنظیم سرعت دوخت را دارد.
-
راسته دوز کامپیوتری
چرخ های راسته دوز کامپیوتری دارای ویژگی های متفاوتی می باشد. به طور مثال توانایی شمارش بخیه هایی که دوخته می شوند را دارد. همچنین می توان در یک مسیر مشخص تعداد بخیه ها را برایش تعریف کرد تا به دوخت با تعداد بخیه هایی که برایش مشخص می شود بپردازد. چرخ های کامپیتری قابلیت تشخیص نوع ضخامت پارچه را دارند و بر اساس ضخامت پارچه ها دوخت مشخصی را انجام می دهند. به طور مثال پارچه ها را به سه گروه بندی تقسیم کرده است. پارچه های ظریف، ضخیم و فوق ضخیم و بر اساس نوع هر یک، دوخت مخصوص به آن را انجام می دهند.
دیدگاهتان را بنویسید